Nieuws

Wilt u op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook.

 

27 februari 2015: De eerste aanvragen voor Woon-Fit zijn binnen! Bent u benieuwd hoe we uw energielabel een boost kunnen geven? Kijk dan op www.woon-fit.nl.

Isolatie dak, Renesse

Isolatie dak, Renesse

 

31 januari 2015: Het nieuwe project Woon-Fit is nu officieel van start gegaan. De eerste folders zitten in de brievenbussen van de Oosterbanweg in Renesse. Kunt u niet wachten tot uw wijk aan de beurt is? Kijk op
www.woon-fit.nl en meldt u aan via het contactformulier.

Woon-Fit logo

 

28 januari 2015: De website van Woon-Fit staat vanaf vandaag online. Lees nu alles over energielabels, isolatie en mogelijkheden om uw huis duurzaam en levensloopbestendig te maken: www.woon-fit.nl

Woon-Fit website
24 jan 2015: Goed nieuws in de krant! Ons nieuwe project Woon-Fit staat in de WereldRegio. Voor meer info, klik hier.

Woon-Fit
23 jan 2015: Deze maand gaat ons nieuwe project Woon-Fit van start! In samenwerking met vier andere bedrijven gaan we werken aan het energiezuiniger maken van huizen. Zo daalt uw energierekening en stijgen uw energielabel en de waarde van uw huis. Bovendien letten we meteen op de levensloopbestendigheid van uw huis, zodat u ook op latere leeftijd nog prettig in uw huis kunt wonen. Heeft u het nieuwsbericht over Woon-Fit al gevonden in de WereldRegio van vandaag? De website www.woon-fit.nl staat online vanaf 28 januari. Meer informatie vindt u hier.

Woon-Fit logo 2

 

1 jan 2015: Nieuw jaar, nieuw project! Wat we precies van plan zijn, wordt binnenkort bekend. Houd onze Facebook-pagina in de gaten! Hints: duurzaam wonen en een lagere energierekening.
fb 5 vuurwerk

 

10 dec 2014: Bouwbedrijf Braber renoveert het voormalig dorpshuis van Dreischor.
Fb bewerkt zonnemaire

 

4 dec 2014: Uit de oude doos. Leuk om te weten dat er nog steeds actief gebruikt wordt gemaakt van deze vakantiewoningen van Stichting Thuredriht. Op de voorgrond Burgemeester Niemandsverdriet-Leenheer en Leo Lemsom (met snor).
fb 4 oude doos

19 nov 2014: Oplevering verbouw Brouwershaven. Bedankt voor het vertrouwen!
fb bewerkt oplevering

 

13 nov 2014: Vandaag staan we in de PZC met een artikel over de verbouw van een pipowagen. Bijzondere opdracht.
Pipowagen krant

6 nov 2014: Trots op het resultaat: een geïsoleerd dak, nieuwe dakpannen en een nieuwe goot.

fb 1 dak

 

30 okt 2014: Op het platte dak van de Oosterkerk te Goes een scheurenonderzoek voor collega van de Linde. Met behulp van een endoscoop in de spouw naar oorzaken zoeken. Het scheuren reparatieplan is in de maak.

scheur controleren