Restaurant en cafetaria Julianahoeve


Op camping Julianahoeve te Renesse hebben wij het cafetaria en restaurant grondig onder handen genomen en getransformeerd naar een sprekend en stijlvol geheel.

Restaurant Eb & Vloed
Het restaurant is zowel aan de binnenkant en de buitenkant volledig verbouwd. Het restaurant zelf is flink uitgebreid en volledig opnieuw ingedeeld. Er is geprobeerd om de grens tussen binnen en buiten zo klein mogelijk te houden. De houten spanten die binnen beginnen en tot de ruimte veranda doorlopen zorgen hier mede voor. Ook het vele glas dat gebruikt is maakt de grens tussen binnen en buiten minder opvallend. Naast het restaurant en de veranda zijn ook de toiletruimtes aangepakt, opvallend is het unieke tegelwerk en de verschillende nissen die in de ruimtes terugkomen.

Foodcourt 42
Ook het cafetaria is flink onderhanden genomen. We hebben diverse werkzaamheden aan de buitenkant uitgevoerd, bijvoorbeeld de houten overstekken. Maar vooral binnen is er veel veranderd. Bijna de volledige indeling is onder handen genomen en gerenoveerd.

In dit project is onze vakmanschap goed tot zijn recht gekomen. Vooral de veranda en de houten constructies zijn onderdelen waar wij onze kennis en kwaliteit goed tot uiting kunnen laten komen.