Renovatie  vraagt om een deskundige bouwpartner


Bij het goed uitvoeren van een renovatie is het de kunst om oud en nieuw op een natuurlijke manier samen te laten vloeien. Bouwbedrijf Braber Renesse heeft ervaring met moderne en authentieke bouwtechnieken waardoor wij de kwaliteit van een renovatie optimaal kunnen waarborgen. Onze kennis van de wetgeving omtrent monumentale gebouwen is bij een renovatie een grote pre.

Maak vrijblijvend een afspraak

Projecten waar wetrots op zijn

Bouwbedrijf Braber Renesse heeft veel tevreden opdrachtgevers. Helaas kunnen we niet elk project laten zien. Dit zijn  projecten waar we extra trots op zijn.

Alle referenties

Zo maken wij het  verschil 

Snelle service

Een professionele renovatie is een uitgebreid proces. Voor u als opdrachtgever is snelle service van belang. Bij Braber Renesse zit dit gelukkig in het DNA. Wij staan u op alle fronten bij en verlenen u snelle service.

Altijd bereikbaar

Een van de onderdelen van onze snelle service is het feit dat wij altijd bereikbaar zijn. Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat de bouw gestroomlijnd verloopt. Dat u een vast aanspreekpunt krijgt toegewezen verbetert het bouwproces aanzienlijk.

Groot in het kleine

Bouwbedrijf Braber Renesse is groot in kleine werkzaamheden. Bij ons maakt de afwerking van de details het verschil. Voor kleine opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij niet te klein voor het grote, ons uitgebreide team heeft al veel grote projecten naar tevredenheid opgeleverd.

Eigen timmerwerkplaats

Wat ook bijdraagt aan de snelle service en de hoge kwaliteit is onze eigen timmerwerkplaats. Met een uitgebreid machinepark kunnen wij snel de producten maken die nodig zijn voor de bouw, geen lange wachttijden en vervelende verassingen. Gewoon snel maatwerk!