U wilt uw woning of bedrijfspand gaan  verbouwen? 


Samenwerken met een deskundige partner is van belang om een verbouwingsproject succesvol af te ronden. Een bouwbedrijf die oog heeft voor details en het te verbouwen object kan u perfect helpen met het realiseren van een unieke verbouwing. Bouwbedrijf Braber Renesse is zo een partner. Al vele verbouwingen hebben wij succesvol afgerond, van kleine aanpassingen tot een grote uitbouw, veel van de werkzaamheden zijn door ons gerealiseerd. Graag komen wij met u in contact om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Maak vrijblijvend een afspraak

Projecten waar wetrots op zijn

Bouwbedrijf Braber Renesse heeft veel tevreden opdrachtgevers. Helaas kunnen we niet elk project laten zien. Dit zijn  projecten waar we extra trots op zijn.

Alle referenties

Zo maken wij het  verschil 

Snelle service

Het verbouwen van een woning is flink proces. Voor u als opdrachtgever is snelle service van belang. Bij Braber Renesse zit dit gelukkig in het DNA. Wij staan u op alle fronten bij en verlenen u snelle service.

Altijd bereikbaar

Een van de onderdelen van onze snelle service is het feit dat wij altijd bereikbaar zijn. Wij staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat de bouw gestroomlijnd verloopt. Dat u een vast aanspreekpunt krijgt toegewezen verbetert het bouwproces aanzienlijk.

Groot in het kleine

Bouwbedrijf Braber Renesse is groot in kleine werkzaamheden. Bij ons maakt de afwerking van de details het verschil. Voor kleine opdrachten bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn wij niet te klein voor het grote, ons uitgebreide team heeft al veel grote projecten naar tevredenheid opgeleverd.

Eigen timmerwerkplaats

Wat ook bijdraagt aan de snelle service en de hoge kwaliteit is onze eigen timmerwerkplaats. Met een uitgebreid machinepark kunnen wij snel de producten maken die nodig zijn voor de bouw, geen lange wachttijden en vervelende verassingen. Gewoon snel maatwerk!